Replay Store designed for resource efficiency

08.07.09 § Leave a comment

replay-store-1

Quoted from trehugger.com:

“Replay recruited architects Roberto Baccioni and Simona Bianchi and designer Nicola Pecchioli of Studio 10 to helm the ambitious project, which was designed to increase resource efficiency while recreating the dynamic between elements found in the natural world.”

http://www.treehugger.com/files/2009/07/replay-store.php

Advertisements

Tagged: , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Replay Store designed for resource efficiency at The Spark Pool.

meta

%d bloggers like this: